Välkommen till vår gästbok
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Gudrun, den 22. aug, 2012
Hej Eva-lena. Jag har nog blivit inspirerad av ditt dikt-skrivande för i morse när jag vaknade, klockan halv sex,så skrev jag i all hast ner några tankar, som skulle kunna benämnas dikt (med lite fantasi) , men inte med rim. Jag läste upp den för personalen på Vallmon nyss, men de såg mest frågande ut och det berodde förstås på att jag hade skrivit på engelska. Ingen vidare publik jag hade:-) Du får se när du kommer till jobbet. Tror du är skapligt bra på engelska. (Jag har lättar att uttrycka känslor på engelska och så finns det ju fler ord att välja bland i detta ordrika språk). Jag la ut den på min sida i Facebook så får jag se om nån kommenterar.


Skrivet av Gunilla, den 10. aug, 2012
Hej!
Vad du är duktig på att få till dikterna, vem har du fått diktarhuvudet ifrån. Du får nog snart ge ut en bok med dina dikter om du ska hålla på så här. Hoppas att allt går bra där hemma när nu kära mor och syster har kommit hem.
Kramar till er alla. Tänker på er varje dag.
Gunilla.


Skrivet av marina, den 10. jul, 2012
hej ! kära kusin det var vackra dikter du skrivit. Du blir nog kändis snart. hoppas allt är bra med er ? Jag är nere i järvsjö hos anette denna vecka , har semester en vecka nu . Ha det så bra hoppas ni har bättre väder än oss många kramar marina


E-post:
Skrivet av "Gittan", den 3. jul, 2012
Vännen, jag tänker på Dig. Ändå gott att veta att man verkligen haft och har fina minnen och att man också fått så mycket kärlek från sina föräldrar. Du har också gett dem mycket genom Ditt sätt att vara gentemot dem. Jag är säker på att känslorna är ömsesidiga och att Ni har mycket kvar att ge varandra. Många varma kramar från din bardomsvän


E-post:
Skrivet av Gunilla, den 2. jul, 2012
Snyft. Fler tårar kom idag...
Kram Gunilla


Skrivet av Gudrun, den 2. jul, 2012
Va fint du skriver om din kära mor...
kram Gudrun


Skrivet av Gunilla, den 23. jun, 2012
Vet du vad, jag grät när jag läste din dikt
Kram, Gunilla.


Skrivet av Karin, den 9. apr, 2012
Skönt att Jacken mår bra.Fina bilder.


E-post:
Webbsida: www.honeygardens.net
Skrivet av Gunilla, den 13. dec, 2011
Hej på er! Var inne på eran sida en vända och kollade. Kul att se korten från 75-års kalaset även de andra korten Hoppas allt är bra med dig efter allt ståhej. Här är det väl sådär för tillfället. Hälsa alla så mycket. Kram på er, från Gunilla + övriga familjen.


E-post:
Skrivet av Gittan, den 24. okt, 2011
Träffade MARIA på Billige Niklas i söndags. Hon kände igen mig och vi fick en pratstund. Herregud, va åren går... Hoppas att Du och vovven mår bra och att vi kan träffas ngt framöver. Ta hand om Dig och hälsa hela familjen. Stor KRAM och ha det fint.


E-post:
Skrivet av Barbro Olsson, den 6. okt, 2011
Hej kul att att besöka din gästbok.
Även att vi träffades i G.Hyttan. hoppas det går bra för dig att jobba nu.
sköt om dig och vi ses.


E-post:
Skrivet av Maywie Franzen, den 13. jun, 2011
Hejsan, nu har jag tittat igenom din hemsida ,och vad fina hundar du haft. Setter tror jag tillhör en av de raser som är väldigt snälla hundar. Pudeln vi har är den tredje sen 1978, han fyller 13 år nu den 27/7. fina familjefoton har du också , Ha en bra fortsättning med din sida,


E-post:
Webbsida: www.123minsida.se/ Vivsanssida
Skrivet av Birgitta, den 13. jun, 2011
Hej och tack för Ditt besök på min sida! Och tack för att Du tyckte om den! Själv har Du ju riktigt fina sidor med underbara bilder på kära djur. Själva har vi en katt som nu är 18 år och fiskar både ute och inne.


Webbsida: www.123minsida.se/Birgitta
Skrivet av Gun Svahn, den 12. jun, 2011
Kul att du gillar min hemsida, du har också en mycket trevlig hemsida. Jag förstår att ni saknar era kära husdjur.
Hälsar
Gun


E-post:
Webbsida: http://www.123minsida.se/Augusta007
Skrivet av Rocks`N Jewels Arsenic, den 11. jun, 2011
Tack for tass av trycket på min sida


E-post:
Webbsida: www.123minsida.se/assar
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS